Sziréna

2023.05.22. 16:28

Meghalt egy középkorú férfi Debrecen egyik utcáján

Forrás: illusztráció / MW-archív

Nagy riadalmat keltett hétfőn délelőtt a Debrecenben Hallottam nevű Facebook-csoportban, hogy a cívisvárosban a Víztorony utcánál mentő- és rendőrautók jelentek meg. A csoporttagok arra voltak kíváncsiak, mi történhetett a helyszínen. Kiderült: egy hajléktalan férfi lett rosszul, a hozzá riasztott mentők azonnal megkezdték az újraélesztést.

A helyszínre riasztott mentőegységeket egy középkorú férfi rosszullétéhez riasztották, akit sajnos az újraélesztési kísérlet ellenére nem sikerült megmenteni

– tájékoztatta portálunkat az Országos Mentőszolgálat.

A Facebook-csoportban közzétett bejegyzés alatt többen sérelmezték, hogy a rosszul lett férfit látva voltak, akik nem álltak meg segítséget nyújtani. A nő, aki végül kihívta a helyszínre a mentőket, szintén dühösen nyilatkozott az esetről. Azt írta kommentben: „sajnos senki nem állt meg rajtam kívül megnézni, hogy jól van-e. Egy néni jött még oda, amikor a mentőt hívtam ki, hogy tud-e segíteni”.

BBI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában