Kék hírek

2023.05.11. 11:12

Buszmegállót és táblát rongált egy fiatal Komádiban

Egy autót is elvitt volna, de nem tudta sebességbe tenni.

Tavaly augusztus 20-án reggel érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy valaki megrongált egy buszmegállót Komádiban. A rendőrök a helyszínre mentek, szemlét tartottak, és közben észrevették, hogy egy közelben lévő közlekedési táblát is elhajlított az ismeretlen, olvasható a vármegyei rendőr-főkapitányság közleményében.

Komádi buszmegálló rendőrség
Forrás: police.hu

A rendőrök adatgyűjtése és jó személyismerete pár órán belül meghozta az eredményt, beazonosították a feltételezett elkövetőt. A 20 éves fiatal férfit előállították a rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

Mint kiderült, nem csak a buszmegálló és a tábla megrongálása volt a számlájára írható.

A gyanúsított egy kertes ház udvarán parkoló autót is megpróbált elkötni. Beült, a benne lévő kulccsal beindította, azonban hiányos vezetésitudása miatt fel kellett hagynia tervével. Nem tudta sebességbe tenni a gépkocsit, nekigurult a nagykapunak, majd kipattant a járműből, és elfutott, részletezte a rendőrség.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság garázdaság vétség, valamint jármű önkényes elvétele bűntett miatt nyomozott vele szemben.

Komádi buszmegálló rendőrség
Forrás: police.hu

A rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték az ügyben, és a keletkezett iratokat megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában