Köszönet

2023.05.10. 18:14

A biztonságunkért felelőket tüntette ki a polgármester – fotókkal

A külföldi befektetőkkel, nagy ipari beruházókkal való tárgyalásoknak rendszerint külön témája a közbiztonság.

Az elismert rendőrök és tűzoltók feletteseik javaslatára kaphatták meg a kitüntető oklevelet és pénzdíjat

Forrás: Czinege Melinda

Nagyra értékeljük, hogy biztonságos körülmények között élhetünk, Debrecent az ország egyik legbiztonságosabb városaként tartják számon, ami azt jelenti, hogy Önök nagyon jól végzik a munkájukat – fejezte ki háláját Papp László polgármester, aki szerdán elismeréseket adott át rendőröknek és tűzoltóknak. 

Mint elhangzott, Fehér Tibor rendőr alezredes, Fejes Norbert tűzoltó törzszászlós, Nagy István rendőr alezredes és Verle Péter tűzoltó zászlós a feletteseik javaslatára kaphatták meg a kitüntető oklevelet és pénzdíjat. 

A városvezető úgy fogalmazott, izgalmas időknek nézünk elébe. A gazdaságfejlesztési folyamatoknak köszönhetően változik a város, így még fontosabb szerepet kapnak a biztonságért felelő szervek. A külföldi befektetőkkel, nagy ipari beruházókkal való tárgyalásoknak rendszerint külön témája a közbiztonság, s ilyenkor büszkén számol be a cívisváros helyzetéről annak vezetője. Felidézte Lázár János építési és közlekedési miniszter korábbi kijelentéseit, miszerint a Debrecen – Nyíregyháza – Miskolc háromszög egy új nagy fejlesztési térsége az országnak. Ebben benne van a különböző szervezetek fejlesztése is. 

HBN

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában