Összefoglaló

2023.04.19. 08:15

Villamos kontra autó és lehasadt faág – ezek történtek kedden Debrecenben

A balesetben senki nem sérült meg.

A tűzoltók átvizsgálták a sérült gépkocsit

Forrás: Nagy Emese

Lehasadt egy tíz méter magas fa ága tegnap délután Debrecenben, a Bölcs utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létrán keresztül kézi erővel eltávolították a veszélyes ágat – olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában.

Személygépkocsi és egy villamos ütközött össze kedden délután Debrecenben, a Hunyadi János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezésére a villamos és az autó is utasai elhagyták a járműveket. A tűzoltók átvizsgálták a sérült gépkocsit.

Nyolc személyt fogtak el a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – tudatta a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, közülük egy embert a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában