Ügyeleti hírek

2023.04.01. 10:40

Hasadtak a faágak, égett egy födém, ráadásul egy erkélyről a vakolat is omlott

Pénteken szinte egész nap szóltak a szirénák, egyik káreset követte a másikat, leginkább Debrecenben.

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Három személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze pénteken reggel Debrecenben a Szabó Kálmán utca és a Homokkerti felüljáró kereszteződésénél. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket - számolt be róla ügyeleti összefoglalójában a katasztrófavédelem. 

Vakolat omlott le egy társasház második emeleti laksásának erkélyéről tegnap délután Debrecenben, a Rakovszky utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kihúzós létra segítségével eltávolították a meglazult vakolat darabokat.

Meglazultak egy hirdetőtábla oszlopai és a gyalogos és járműforgalmat is veszélyeztették, tegnap délelőtt Debrecenben a Határ úton. A debreceni hivatásos tűzoltók a tábla oszlopait kihúzták a talajból, majd a földre fektették azt.

Lehasadt egy húszméteres fa ága tegnap a déli órákban Debrecenben, a Faraktár utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók magasból mentő segítségével, láncfűrésszel távolították el a veszélyessé vált faágat.

Járdára dőlt egy négyméteres faág pénteken délután Debrecenben az István úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el a faágat.

Két négyzetméteres területen égett a födém egy családi ház egyik lakószobája felett, tegnap este Váncsodon, a Hunyadi János utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában