Tragédia!

2023.04.15. 11:40

Borzasztó! Halott kisfiút találtak egy autó csomagtartójában

A szomszéd vármegyében történt a tragikus eset, még zajlanak a vizsgálatok.

A kocsi tulajdonosai azonnal felkeresték a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A megdöbbentő tragédiára szombat reggel derült fény Nyíregyházán, amikor egy 2 éves kisgyermek holttestére bukkantak egy autó csomagtartójában. A Tények közlése szerint a kocsi tulajdonosai azonnal felkeresték a Nyíregyházi Rendőrkapitányságot.

Szombat reggel 7 óra 15 perc környékén egy városi terepjáró állt meg a nyíregyházi rendőrség melletti járdán, majd egy nő és egy férfi szállt ki belőle, és bementek a rendőrségre. Ott közölték, hogy a kocsijuk rakterében egy halott gyermek van.

– 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés, arról, hogy egy 2 éves gyermek életét vesztette, az eset körülményeit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretein belül vizsgálja – közölte a rendőr-főkapitányság a Szabolcs Online-nak.

A Tények úgy tudja, a két év körüli gyermek ruhában, magzatpózban fekszik a csomagtartóban, nem hivatalos információk szerint több napja halott lehet.

Jelenleg még az sem tudható, hogy történt-e bűncselekmény, a rendőrség később ad tájékoztatást. Az autót további vizsgálatok, valamint a helyszínelés és a halottszemle lefolytatása miatt bevitték a rendőrség zárt területére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában