Összefoglaló

2023.03.24. 08:13

Több tűzesethez is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat csütörtökön

Egy szénmonoxid-érzékelő jelzése miatt is siettek a lánglovagok.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Kishegyesi úton csütörtökön

Forrás: Tóth Imre

Berettyóújfalu külterületén tűz keletkezett csütörtök hajnalban. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Kishegyesi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat az egyik autó vezetőjét kórházba szállította.

Szénmonoxid-érzékelő adott le jelzéseket csütörtökön Nyírmihálydiban, a Görbe utcában, egy családi ház nyári konyhájában.  A nyíradonyi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek mérgező gáz jelenlétét mutatták ki. A tűzoltók átszellőztették az épületet, a lakók pedig a konyhában használt tűzhelyhez csatlakoztatott gázpalackot üzemen kívül helyezték. Személyi sérülés nem történt.

Kora este Hajdúböszörmény-Pródon, a Bagota utca végében foltokban égett a nádas. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Tizenkilenc személyt állítottak elő a rendőrök

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány négy személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, két külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 19 személyt állítottak elő, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában