Sziréna

2023.03.26. 09:15

Tragédia a családi házban: Debrecen környékéről költözhetett Pestszentlőrincre a férfi, akire holtan találtak rá szombaton

A fiatal férfi már hónapok óta halott lehetett.

Forrás: Szabolcs László / Bors

Több hónappal ezelőtt akaszthatta fel magát az a 30 év körüli férfi, akinek holttestére egy pestszentlőrinci családi házban találtak rá szombaton, számolt be a Bors. A lap szerint a rendőrséget az egyik szomszéd értesítette.

A szomszéd elmondta,

T. János Debrecen környékéről költözött fel az apja házába, miután az meghalt.

„Először az tűnt fel, hogy régóta nem láttam Jánost. Ő egy egyébként jól szituált fiatalember volt, aki mindig udvariasan köszönt. Sosem volt bajom vele, bár én az apját jobban ismertem, vele barátok voltunk” – nyilatkozta a Borsnak a szomszéd, aki arról is beszélt, hogy tűnt fel neki, hogy valami nincs rendben.

„Az egyik alkalommal épp eljöttem Jánosék háza előtt, ott ahol több ablak is az utcára néz. Hirtelen megcsapta az orromat valami irdatlan szag, fel is kavarodott a gyomrom azonnal. Aztán látom, hogy nyitva van résnyire az egyik ablak... Közelebb lépek és látom, hogy az ablakokat ellepték a döglegyek. Rengeteg volt belőle. Itt már tudtam, hogy azonnal a rendőrségre kell menni” – nyilatkozta.

A rendőrök a tűzoltók segítségével jutottak be a házba.

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában