Indítványozták a letartóztatását

2023.03.28. 12:42

Nem várta meg a nyitást: cukrászdában és műteremben „tett látogatást” a pénzzel távozó hajdúhadházi fiatal

A betöréseket március 26-án, vasárnap reggel jelentették a rendőrségnek.

Egy debreceni cukrászdából félmillió forint készpénz tűnt el, egy műterem helyiségét pedig valaki feltörte, de onnan nem hiányzott semmi - írja a police.hu.  

A debreceni bűnügyesek részletes helyszíni szemléket tartottak, majd adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek. Hamar körvonalazódott, hogy a két bűncselekményt ugyanaz követhette el.

Forrás: police.hu

A nyomozók munkája pár órán belül meghozta az eredményt, egy hajdúhadházi lakos került a látkörükbe. A 25 éves férfit már másnap elfogták, és a lopott pénz jelentős részét is sikerült lefoglalniuk. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Mint kiderült, csak készpénzre utazott, ezért nem vitt el semmit a műteremből.

Forrás: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben. Őrizetbe vételét követően a rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában