Összefoglaló

2023.03.30. 08:44

Nagy tűz volt éjjel Bodaszőlőn

Illusztráció

Forrás: MW-archív

Veszélyesen megdőlt egy tizenöt méteres fenyőfa szerdán a déli órákban Debrecenben, a Deák Ferenc utcában. A helyi hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül, motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát.

Leszakadt és a közúti forgalmat veszélyeztette egy optikai kábel tegnap délután Biharkeresztesen, a Hunyadi utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kézi erővel megszüntették az akadályt.

Lángra kapott szerda délután egy kis méretű kuka Debrecenben, a Jászai Mari utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Húsz köbméternyi fűrészpor égett szerdán késő éjjel egy száz négyzetméteres melléképület egyik helyiségében Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn. A tűz átterjedt az épület tetőszerkezetére is. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat - adta hírül portálunknak a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában