Összefoglaló

2023.03.18. 08:06

Szivárgott a füst a kazánból, kórházba kellett vinni egy embert Bocskaikertből

Hajdúhadházon lángoló matrachoz, Hajdúböszörményben balesethez vonultak a vármegyei tűzoltók. Ügyeleti hírek péntekről.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Füst szivárgott egy kazánból egy családi házba Bocskaikertben, a Veres Péter úton. Az esethez a debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átszellőztették a házat, és megvizsgálták a kazán csövét. A ház egyik lakóját a mentőszolgálat kórházba szállította, közölte ügyeleti összefoglalójában a vármegyei katasztrófavédelem.

Két ág hasadt le, melyek a forgalmat veszélyeztették pénteken a debreceni Liget téren. A város tűzoltói létrán át, motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Egy használton kívüli lakókocsiban keletkezett tűz péntek délelőtt Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn. A lakókocsi teljes terjedelmében lángolt, a tűz átterjedt egy filagóriára is. Ide a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.  

Két autó ütközött össze Hajdúböszörményben, a Nagy István utcában. A helyi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A balesetben senki sem sérült meg.

Pénteken késő este egy ágy matraca égett a szabadban Hajdúhadházon, a Homok utca és Gárdonyi utca kereszteződésében. A tűzoltók vízsugárral oltották el a lángokat.

Éjfél előtt is riasztották a tűzoltókat. Tűz volt egy kazánházban Vámospércsen, a Rövid utcában. A debreceni hivatásos két vízsugárral fékezték meg a tüzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában