Összefoglaló

2023.03.26. 08:45

A műveleti szolgálat vizsgálja majd, mi történhetett a Diószegi úton – fotókkal, videóval

Szombaton többek között hármas karambolhoz is riasztották a tűzoltókat. Ügyeleti hírek.

Forrás: Kiss Annamarie

Tűz volt szombat éjszaka a debreceni Egyetem sugárúton. Egy ötszintes társasház földszinti boltjának a raktárhelyisége égett nyolc négyzetméteren. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. A társasház lakói a beavatkozás ideje alatt otthonukban maradhattak – olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában. 

 Két autó ütközött össze a 4-es számú főúton, Debrecen külterületén. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Két autó és egy nyerges pótkocsi égett teljes terjedelmében szombat délután a debreceni Diószegi úton. A járművek egy telephely udvarán parkoltak. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a tűzesethez. Négy vízsugárral határolták körbe a lángokat, majd megfékezték a továbbterjedést. A tűzben senki sem sérült meg, keletkezésének okát vizsgálja a vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat.

Három autó ütközött össze Debrecenben, a  Pesti utca és Bartók Béla utca kereszteződésében. Ide a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták az autókat, és áramtalanították azokat. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Este autó égett Komádiban, az Arany János utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában