Sziréna

2023.03.22. 10:22

Bosszúból rongált egy férfi Berettyóújfaluban – nem tetszett neki a nő új kapcsolata

A rendőrök befejezték a nyomozást.

Egy berettyóújfalui parkolóban két személyautót valamilyen maró anyaggal leöntöttek

Forrás: police.hiu

Rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak nyomozást a berettyóújfalui rendőrök azzal a 29 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint festékeltávolítóval leöntött két személyautót, egy bicskával pedig kiszúrta a gumiabroncsaikat – tudatta a police.hu szerdai közlésében.

Forrás: police.hu

Rongálásról érkezett bejelentés a rendőrségre 2022. augusztus 14-én éjszaka. Egy berettyóújfalui parkolóban két személyautót valamilyen maró anyaggal leöntöttek és a kerekeiket is kiszúrták. A rendőrök helyszíniszemlét tartottak, majd tanúkutatásba kezdtek.

Forrás: police.hu

Hamar a látókörükbe került az egyik autó tulajdonosának volt párja. A 29 éves férfit a nyomozók a rendőrkapitányságon számoltatták el a történtekkel kapcsolatban, az elkövető részletes beismerő vallomást tett. 

Forrás: police.hu

Mint kiderült, az egyik jármű a volt élettársáé, míg a másik a nő új barátjáé volt. A sértve érzett férfi bosszút akart állni az új kapcsolat miatt, ezért egy üveg festékeltávolítót szétlocsolt a gépkocsikon és a kerekeiket is kiszúrta.

Forrás: police.hu

A rendőrök befejezték a nyomozást, a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában