Összefoglaló

2023.03.21. 09:47

Árokba csúszott, majd az oldalára borult egy autó Báránd és Sárrétudvari között

Az autó három utasát kórházba kellett szállítani.

A létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanítást végeztek

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

Az út menti árok égett Báránd és Sárrétudvari között, hétfő délelőtt. A püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – tudatta összefoglalójában a katasztrófavédelem.

Kismarja és Nagykereki között egy autó az árokba csúszott, és az oldalára borult. A létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanítást végeztek. A mentőszolgálat az autó három utasát kórházba szállította.

Ötezer négyzetméteren égett a nádas Tetétlenben, a Kossuth utca végén. A kabai önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral fékezték meg a tüzet.

Tűz keletkezett egy gazdasági helyiségnek használt melléképületben hétfő este Debrecenben, a Sámsoni úton. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották a lángokat. A melléképületben tyúkól és szalma égett, a tűzben negyven tyúk pusztult el.

Bűncselekmény elkövetése közben fogtak el három személyt

Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – olvasható a police.hu összefoglalójában.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés két esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában