Sziréna

2023.02.10. 07:13

Brutális késelés a Sinai Miklós utcában: a megszúrt tini nővére részletesen elmondta, mi történt – videóval

A megkéselt diáklány már jobban van, otthonában gyógyul.

Forrás: Tények

Mint arról csütörtökön a Haon már beszámolt, elrendelték annak a diáklánynak a bűnügyi felügyeletét, aki féltékenység miatt késelte meg iskolatársát még január végén a debreceni Sinai Miklós utcában. Ez többek között azt is jelenti, hogy a vádlott nem hagyhatja el engedély nélkül a lakóhelyét, csak hetente egy napon három órára a mindennapi élet szokásos szükségleteinek biztosítása érdekében. Ennek betartását nyomkövetővel ellenőrzik.

Az ügyről a csütörtöki Tényekben is szó volt. Az adásban elhangzott, a két lány között a vita azon pattant ki, hogy a megszurkált lány összejött támadója korábbi barátjával, az exbarátnő pedig azzal cukkolta, hogy a fiú még mindig őt nézegeti az interneten. Ezt akarták megbeszélni, amiből végül késelés lett. 

„Lefotózta neki, és elküldte a tesómnak, hogy veled van, de mégis engem néz” – nyilatkozta a hírműsornak az életveszélyesen megkéselt lány nővére, aki arról is beszélt, mi történt pontosan azon a bizonyos napon. A diák azóta jobban van, már otthon gyógyul.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában