Hamar elkapták

2023.01.17. 14:56

Többször megrúgta, majd egy fejszével fejbe verte az idős férfit a böszörményi fiatal

A hajdúböszörményi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a helyi férfit.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy helyi lakossal szemben. A 29 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy január 16-án 15 óra 30 perc körül bement egy hajdúböszörményi külterületi házba, ahonnan használati eszközöket és egyéb dolgokat vett magárhoz. A 74 éves tulajdonos azonban észrevette a hívatlan látogatót, és megpróbálta visszaszerezni értékeit. A 24 éves férfi ekkor többször megrúgta, majd az ingatlanból ellopott fejszével fejbe ütötte a sértettet, aki könnyű sérüléseket szenvedett - olvasható a rendőrség közleményében.

Az egyenruhások a bejelentést követően a helyszín közelében elfogták a gyanúsítottat, akit a nyomozók kihallgattak, őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában