Mentők

2023.01.25. 15:39

Óriási családi balhé pattant ki egy hajdú-bihari ügyeleten

Férj és feleség kezdett el civakodni.

Forrás: Facebook / Országos Mentőszolgálat

Az Országos Mentőszolgálat egyik Hajdú-Bihar vármegyei ügyeletét kereste fel hajnal kettőkor az a házaspár, akik szerettek volna munkaalkalmassági igazolást kérni a 40 év körüli férjnek múlt héten – a különös esetről az Országos Mentőszolgálat osztotta meg szerdán Facebook-oldalán.

Mint részletezték, a mentőtiszt hosszasan magyarázta ugyan, hogy ez miért nem lehetséges, az asszony hajthatatlan volt. Mint kiderült, a férfinek reggel kellene kezdeni az új munkahelyén, de elfelejtett elmenni a szükséges orvosi vizsgálatra, amit otthon eddig elhallgatott. A nő végül ugyan megértette, hogy ez miért nem tartozik a mentők kompetenciái közé, a vita korántsem ért véget. Ezután a férj felelősségének tisztázása torkollott hatalmas veszekedésbe, igaz ebben a mentőszolgálat munkatársai már nem vettek részt, mert egy rosszullét miatt kérték az Ügyeleti Szolgálat segítségét egy közeli lakásba. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában