Szabálytalanságok mindenhol

2023.01.13. 11:21

Itt a piros, hol a piros? Ezek a sofőrök biztosan veszítenének a játékban - Videóval

A hajdú-bihar vármegyei rendőrök a közlekedés biztonságának javítása érdekében a 471-es számú főúton és Debrecen területén tartottak összehangolt ellenőrzést.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a balesetek megelőzése és a közlekedés biztonságának javítása érdekében ezúttal Debrecen belterületén, valamint a 471-es számú főúton ellenőrizték a járművezetőket január 10-én délelőtt. Az egyenruhások munkáját ezúttal drón és sebességmérő készülék is segítette - közölte a rendőrség

A közel három óra időtartamú összehangolt közlekedésrendészeti ellenőrzés elsősorban a tilos jelzésen áthaladó, szabálytalanul előző, sebességi- elsőbbségi és kanyarodási szabályokat be nem tartó járművezetők kiszűrésére irányult, emellett a mozgásban elkövetett szabálysértések kiszűrése volt a cél.

A rendőrök tilos jelzésen történő áthaladás miatt összesen négy esetben, további négy esetben sebességtúllépés miatt indítottak eljárást, míg egy férfit előállítottak engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt.

A Hajdú-Bihar Váregyei Rendőr-főkapitányság az év hátralévő részében megyeszerte tervez ehhez hasonló forgalom-ellenőrzéseket. Kérik a közlekedésben résztvevőket, hogy mindig tartsák be a közúti közlekedés szabályait! Ne sodorják veszélybe magukat és a többi közlekedőt azzal, hogy a szabályokat áthágva, azokat megszegve vezetnek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában