Sziréna

2023.01.30. 11:42

Megszökött egy fogvatartott nő Debrecenben, hajtóvadászat indult ellene – videóval

Taxival próbált megpattanni a rendőrök elől.

Levágta a lábáról a GPS nyomkövetőt és megszökött egy fogvatartott nő Debrecenben

Forrás: YouTube/PoliceHungary

Egy debreceni nyomkövetőről kapott jelzést a Tevékenység-irányítási Központ január 28-án hajnalban. Az eszköz egy 24 éves nőhöz volt rendelve, aki bűnügyi felügyelet alatt állt. A járőrök a GPS koordináták alapján perceken belül megtalálták a nyomkövetőt, amit a nő levágott a lábáról. Azonnal hajtóvadászatot indítottak utána – írja a police.hu.

A nyomozók feltérképezték a kapcsolati hálóját és igyekeztek minél több információt begyűjteni a lehetséges úti céljairól. Munkájuk pár órán belül meghozta az eredményt, Ibrányban találták meg a fiatal nőt.

A nyomozás adatai szerint a bűnügyi felügyeletes levágta a lábáról a nyomkövetőt, majd taxit hívott és egészen Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyéig utazott. A bűnügyesek a mobiltelefonját is megtalálták, amit útközben dobott el azért, hogy ezzel is megnehezítse a rendőrök dolgát.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya fogolyszökés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást vele szemben. Kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában