Sziréna

2023.01.29. 08:33

Ennyit kaphatnak az ügyvéd szerint a most lekapcsolt hajdú-bihari drogbanda tagjai – videóval

A jómódú fiatalok tettéről még a közvetlen családtagjaik sem tudtak.

Forrás: YouTube / PoliceHungary

Ahogy arról már beszámoltunk, szüleikkel jómódban élő, huszonéves hajdú-bihari dílereket fogtak el a rendőrök a napokban összehangolt akció keretében. A rendőrség közleménye szerint a két hajdúböszörményi, egy debreceni, egy hajdúszoboszlói és egy sárospataki férfi egymással folyamatosan konspirálva, szervezett keretek között végezte bűnös tevékenységét, amiről még a közvetlen családtagjaik sem tudtak. A razziában ötven rendőr vett részt, és minden olyan eszközt lefoglaltak, mely alátámasztja a kábítószer-terjesztést.

A drogbanda ügyével a szombati Tények is foglalkozott. A hírműsornak nyilatkozó ügyvéd elmondta, aki kábítószerrel kereskedik, bűntettet követ el, és 2-8 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható, ez az alapeset. Az ügyvéd szerint viszont akár a bűnszervezetben elkövetett bűntett is érvényes lehet, ebben az esetben akár 10 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rájuk.

Az még kérdés, a csapat honnan szerezte be a marihuánát, ezért az ügyben további gyanúsítások is várhatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában