Sziréna

2023.01.25. 09:37

Nem csak a lakókat, Pogácsát is ellátták a mentők a Fényes udvari tűzesetnél

Egy mentőápoló simogatása nyugtatta meg a négylábút.

Pogácsát sem hagyták hátra a debreceni életmentők a Fényes udvari paneltűz során.

Forrás: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Mint ahogy arról korábban is beszámoltunk, több mentőegységet is riasztott hétfő este a Debreceni Mentésirányítás ahhoz a Fényes udvari tűzesethez, ahol egy háromfős család és egy uszkár szorult gyors segítségre – tudatta az Országos Mentőszolgálat szerdán Facebook-posztjában.

Az életmentők perceken belül helyszínre értek, és miután az anyát, apát és gyermeküket is ellátták, Pogácsát sem hagyták magára. Amíg az esetkocsik stabil állapotban kórházba szállították a családot, a rohamkocsi a helyszínen várakozott a nagyszülőre, aki átvette tőlük a kutyust. Az életmentők eközben el is látták a kábult négylábút, aki az oxigénterápia hatására újra erőre kapott, és rendkívüli aggodalommal figyelte az eseményeket. Végül egy mentőápoló folyamatos simogatása nyugtatta meg a rémült kutyust, amiről felvétel is készült.

A kutya gazdája kommentben fejezte ki köszönetét, hogy vigyáztak a kedvencükre. 

– Pogi a mi kutyusunk. Köszönjük szépen, hogy neki is segítettek! Én ezt csak most tudtam meg! Aggódtunk érte egész éjszaka, de jó kezekben volt apósom érkezéséig is úgy tűnik – írta a hálás gazdi.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában