Sziréna

2023.01.27. 07:55

Hihetetlen: többször is megszúrta áldozatát a tinilány Debrecenben – videóval

Új részletek derültek ki a szerdai késelésről.

Debrecen egyik lakótelepén, egy játszótéren esett egymásnak a két tinilány.

Forrás: TV2 Tények

Ahogy azt korábban írtuk, két 16 éves lány verekedett össze Debrecenben szerdán, majd a dulakodás közben az egyik lány késsel megszúrta a másikat.

A TV2 Tények tudósítása alapján megtudtuk, egy lakótelepen, a panelházak között, egy játszótéren támadtak egymásra a lányok. A fiatalok tanítás után a téren szoktak beszélgetni, ami néhány száz méterre van az iskolától. Úgy hírlik, a lányok osztálytársak és jól ismerik egymást, de annyira összevesztek egy fiú miatt, hogy egymásnak estek.  Az egyik lány előrántott egy kést, és többször is megszúrta vele társát, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba.

Az ott lévő fiatalok látták az esetet, és azonnal hívták a rendőrséget és a mentőket. Az egyenruhások a helyszín közelében megtalálták a késelőt, akit előállítottak, és gyanúsítottként kihallgatták. Ezután viszont elengedték, vagyis a késsel támadó lányt nem vették őrizetbe.

Életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoznak ellene, amiért ha később elítélik, évekre a fiatalkorúak börtönébe kerülhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában