Összefoglaló

2022.12.06. 09:11

Mindenféle járművek karamboloztak hétfőn, akadt köztük villamos is

Egy sofőrnek pedig gyorsan ki kellett pattannia a járművéből, mivel az menet közben kigyulladt.

Illusztráció

Forrás: Napló-archív

Korom égett hétfő reggel egy családi ház kéményében Hajdúnánáson, az Attila utcában. Riasztották a város hivatásos tűzoltóit, akik kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

A berettyóújfalui tűzoltók hétfő délben a 42-es főút Mezőpeterd és Biharkeresztes közötti szakaszához siettek. A helyszínen menet közben kigyulladt egy jármű. Az autó vezetője lehúzódott az útról és elhagyta a gépkocsit. A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Összeütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó Debrecenben, a Mikepércsi út és a Monostorpályi út kereszteződésében. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A mentőszolgálat a busz egyik utasát kórházba szállította.

Villamossal ütközött egy autó Debrecenben, a Thomas Mann utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói a járműveket átvizsgálták és áramtalanítottak.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó hétfőn késő este Hajdúböszörmény külterületén, az M35-ös autópálya közelében. A helyi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót, amelynek vezetője nem sérült meg – adta hírül portálunknak a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában