Összefoglaló

2022.12.05. 09:13

Mérgező gáz egy debreceni lakásban

Balesethez és kéményben izzó koromhoz is riasztották a hajdú-bihari tűzoltókat.

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

Fotó: TÓTH IMRE

Egy családi ház kéményében a korom izzott vasárnap késő délután Szakolyban, az Erkel utcában. A szakolyi önkormányzati és a nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik kéziszerszámokkal távolították el az izzó részeket. A tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a padlást is, de a tűz nem terjedt tovább – tudatta a katasztrófavédelem.

Szénmonoxid-érzékelő jelzett vasárnap este Debrecenben, a Thomas Mann utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a fürdőszobai nyílt égésterű vízmelegítő mellett. Az eredmények kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. Az eset során nem sérült meg senki.

Árokba borult este egy autó Furta közelében. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt.

Tizennégy elfogás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 4 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyből kettő súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 14 személyt fogott el, ebből 11 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, három embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 25 személyt állítottak elő, ebből 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 28 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában