Összefoglaló

2022.12.01. 08:14

Kigyulladt egy ház Zsákán, a födém is beomlott

Balesethez és autótűzhöz is vonultak a megye tűzoltói.

Forrás: katasztrófavédelem

Szerda délután Ebesen egy menetrend szerint közlekedő busz és egy csomagszállító kisteherautó ütközött össze. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a járműveket átvizsgálták és áramtalanították. A buszon 25-en utaztak, ők nem sérültek meg, értük mentesítőjárat érkezett – tudatta a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy autó motortere szerda délután Debrecenben, a Baross utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők porral oltóval megkezdték a tűz oltását, majd az egység egy vízsugárral megfékezte a lángokat.

Késő este egy családi házban keletkezett tűz Zsákán, a Petőfi utcában. Az épület teljes terjedelmében lángolt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották a tüzet. Az oltást nehezítette, hogy a ház födémszerkezete is beomlott. A beavatkozás egész éjszaka tartott. A tűzben nem sérült meg senki, a ház lakója ideiglenesen rokonokhoz költözött.

Forrás: katasztrófavédelem

Hét előállítás

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetben egy ember vesztette életét, egy pedig súlyos sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök hét személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában