Felfoghatatlan tragédia

2022.12.08. 20:29

„A húgom nagyon jó ember volt” – megszólalt az elhunyt debreceni röplabdázó gyászoló testvére

A TV2 egyik realityjének szereplője, Tóth Szandi csak a hírekből értesült a tragikus szerdai baleset részleteiről.

Ahogy arról már beszámoltunk, szerdán balesetben elhunyt Tóth Kinga, az Eötvös DSE röplabdázója, a sportoló Ebes és Hajdúszovát között vesztette életét, miután autójával letért az útról, majd egy fának csapódott. A sportoló halálhírét a klub is megerősítette.

Mint azt a BorsOnline írja, az elhunyt nő a TV2 egyik társkereső realityjének, a Money or Love egyik szereplőjének, Tóth Szandinak a testvére.

– A legszörnyűbb, hogy hivatalosan még nem kaptunk értesítést arról, mi történt pontosan, a hírekből, a sajtóból értesültünk csak a részletekről – idézi a gyászoló nővért a lap. – A húgom nagyon jó ember volt, alázatos, imádta a családját és azt, amit csinált. Az élete volt a röplabda, mindent feláldozott érte.

Nekem azért is fáj rettenetesen az elvesztése, mert mindig úgy gondoltam, kettőnk közül ő megy majd előbb férjhez és lesz családja, azt hittem, hogy ott állhatok mellette az esküvőjén mint büszke nővér... Most meg nemhogy ez nem valósulhat meg, de ő sem lesz ott mellettem, ha velem történik ez meg

– tette hozzá Tóth Szandi.

Barátok, tanárok, hallgatók emlékeztek Nyíregyházán

A Nyíregyházi Egyetemen ma gyertyagyújtással emlékeztek a fiatalon elhunyt sportolóra. Tóth Kinga az intézmény Testnevelés és Sporttudományi Intézetének testnevelő tanár mesterszakos hallgatója volt, derül ki az egyetem Facebook-oldalán közzétett posztból. 

Az emlékező barátok, hallgatótársak, tanárok, ismerősök kegyeletüket az egyetem Testnevelés és Sporttudományi Intézetének bejáratánál rótták le kora este, ahol gyertyagyújtással és egy szál virággal emlékeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában