Frissítve

2022.11.26. 13:03

Egy újszülött is életét vesztette a Debrecen és Ebes között történt halálos balesetben - fotókkal, videókkal

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben.

Forrás: Tóth Imre

Fotó: TOTH IMRE

Két személyautó frontálisan karambolozott a 4-es főút 215-ös kilométerénél, Ebes és Debrecen között szombaton a déli órákban - közölte a katasztrófavédelem. Az ütközés következtében az egyik gépkocsi kigyulladt. A balesethez riasztott debreceni és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, valamint kiszabadítottak egy beszorult embert. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlanok az ütközés körülményei - adta hírül előzetesen Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 13 óra magasságában. A rendőrök 17 óra magasságában feloldották az útlezárást, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Frissítés:

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre 15 óra előtt néhány perccel közölte, hogy:

az esethez több mentőegységet is riasztottak. A mentők egy férfi, egy nő és újszülött gyermekének életét a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sajnos nem tudták megmenteni. A helyszínről egy gyermeket és egy férfit súlyos sérülések gyanújával szállítottak kórházba.

A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint az állapotos nő az anyósülésen ült. Őt a tűzoltók kézi erővel szabadították ki a járműből, majd átadták a mentőnek. A mentőszolgálat munkatársai a nő életét nem tudták megmenteni. Szerették volna megmenteni a szíve alatt hordott gyermeket, de már az sem sikerült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában