Összefoglaló

2022.11.29. 08:09

Kigyulladt lakóház miatt riasztották a hajdúnánási tűzoltókat

A tüzet a kályhából kipattanó szikra okozta.

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

Hétfőn este egy lakóházban volt tűz, és az épület tetőszerkezetének egy része is égett Tiszavasváriban, a Dessewffy utcában. A város önkormányzati tűzoltói mellett a hajdúnánási hivatásos tűzoltók is vonultak. Az egységek két vízsugárral oltották a lángokat. A ház lakója nem sérült meg, de ideiglenesen rokonokhoz költözött. A tüzet a kályhából kipattanó szikra okozta – tudatta a katasztrófavédelem.

Öt tettenérés

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg egy külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodása miatt.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában