Összefoglaló

2022.11.30. 08:05

Két embert vittek kórházba a Hajdúhadház közeli balesetből

Sok dolguk volt a hajdú-bihari tűzoltóknak.

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

Fotó: TÓTH IMRE

Két autó ütközött össze Hajdúvid és Hajdúhadház között kedd délután. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított – tudatta a katasztrófavédelem.

Egy lakatlan családi ház verandájának a teteje égett tegnap délután Debrecenben, a György utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Kedd este egy ötven négyzetméteres tároló lángolt és a benne tárolt eszközök égtek Mikepércsen, a Bodóháza kertben. Riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat, akik három vízsugárral oltották el a tüzet.

Öt tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amik könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, négy személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök három személyt állítottak elő, biztonsági intézkedés öt esetben történt.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában