Sziréna

2022.11.04. 08:46

Karambolok, gázömlés, motortűz: több helyre vonultak a tűzoltók

Riasztások Hajdú-Biharban.

Forrás: Tóth Imre

Baleseti mentés és tűzoltás is szerepelt a hajdú-bihari tűzoltók teendői között csütörtökön, olvasható a megyei katasztrófavédelem november 4-i sajtójelentésében. 

  • Hajnalban lesodródott az útról, és felborult egy személygépkocsi Nyíradony és Nyíracsád között, a mentők egy személyt kórházba szállítottak; a járművet az adonyi tűzoltók áramtalanították, és állították kerekeire.
     
  • Kora reggel kisbusz és személyautó ütközött a 4-es főúton, Téglás külterületén; utóbbi jármű vezetője beszorult, őt a tűzoltók feszítővágóval emelték ki, majd elvégezték az áramtalanítást. A mentők összesen öt embert vittek kórházba.
     
  • Délelőtt gázvezetéket vágott át munkagép a 3318-as számú főútnál; a hajdúböszörményi tűzoltók a sérült vezeték környezetét száz méteres sugarú körben lezárták, egy vízsugárral pedig biztosították a helyszínt. A problémát a gázszolgáltató szakemberei hárították el a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.
     
  • Kora délután Debrecenben, a Dembinszky utcán két személyautó ütközött frontálisan, majd egy parkoló járműbe is belecsapódtak; a tűzoltók a járműveket áramtalanították.
     
  • Délután Balmazújvárosban, a Bocskai utcán kigyulladt egy személygépkocsi motortere; a tulajdonos azonnal megkezdte az oltást, amit a tűzoltók fejeztek be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában