Ügyeleti hírek

2022.11.15. 10:29

Családi ház pincéjében jelzett a szén-monoxid-érzékelő

Többször riasztották hétfőn a hatóságokat.

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Négy négyzetméteren hulladék égett hétfőn délelőtt a debreceni Tank utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók oltották el a tüzet vízsugárral - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében. 

Két autó ütközött össze hétfőn a 47-es számú főúton Debrecen közelében. A debreceni hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak, akik a járműveket átvizsgálták és elvégezték az áramtalanítást.

Fának ütközött este egy autó Balmazújvároson, a Batthyány utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet és ellenőrizték az üzemanyagfolyást. Az autóban négyen utaztak, ebből hárman további vizsgálatok miatt kórházba kerültek.

Családi ház pincéjében jelzett a szén-monoxid-érzékelő hétfő este. Hajdúböszörménybe, az Arad utcába vonultak a város hivatásos tűzoltói. Méréseket végeztek, melyek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét. A gázszolgáltató ideiglenesen kizárta a gázkészüléket a rendszerből. A ház lakói nem sérültek az eset során.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, ebből három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kettő esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában