Ügyeleti hírek

2022.11.16. 08:02

Baleset is volt, a lángok is felcsaptak a megyében

Több esethez is riasztották a hatóságokat.

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Kedden kora délután tűzhöz riasztották a debreceni tűzoltókat a debreceni Puszedli utcába, ahol műanyag ládák és fűrészáruk égtek. A hivatásos tűzoltók mellett a debreceni önkéntes tűzoltók is a helyszínre siettek, a tűz ugyanis lakóházakat és fiatal fenyőfákat veszélyeztetett. A tüzet végül két vízsugárral oltották el az egységek - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Két autó ütközött össze a 33-as számú főúton Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat két embert kórházba szállított.

Egy ember bennrekedt a liftben kedd délután Debrecenben, az István úton egy emeletes házban. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak. Liftkulcs segítségével szabadították ki a bajbajutottat, aki nem sérült meg az eset során.

Egy motorkerékpár és egy személyautó ütközött össze este Balmazújváros és Nagyhegyes között. A balmazújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást. Az autó vezetője nem sérült, a motor vezetőjét azonban a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek - olvasható a police.hu-n.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök nyolc személyt állítottak elő, ebből kettő főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában