Sziréna

2022.10.18. 09:35

Életveszélyes állapotban van a Balmazújvárosi úti baleset sérültje

Forrás: Napló-archív

Korábban beszámoltunk arról, hogy vasárnap este két autó karambolozott a Balmazújvárosi úton Debrecenben, miután az egyikük szabálytalanul próbált megfordulni. Az egyik autó utasa és sofőrje súlyos sérüléseket szenvedett. A Haon a Debreceni Egyetem Sajtóközpontjától megtudta, a baleset helyszínéről három sérültet szállítottak a Kenézy Kórházba.

Egy sérült jelenleg a DE Klinikai Központ intenzív osztályán fekszik súlyos, életveszélyes állapotban, a baleset másik súlyos sérültjét a Kenézy Gyula Campus sebészeti osztályán ápolják. A balesetben könnyebb végtagsérüléseket szenvedett harmadik sérült már otthonába távozhatott – írják kedd reggeli válaszukban.

Kirepültek a kocsiból

A karambolról a hétfő esti Tények is beszámolt. A hírműsor szerint a szabálytalankodó autó sofőrje és utasa ételfutár volt, a baleset következtében mindketten kirepültek a járműből, egyikük sem volt bekötve. Ételszállító táskájuk is a fűben hevert. A teljes riportot itt lehet megnézni:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában