Összefoglaló

2022.10.28. 08:20

Dőlt a benzinszag egy debreceni fürdőszobából, ki kellett hívni a tűzoltókat

Végül sikerült beazonosítani a forrását. Ügyeleti hírek csütörtökről.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Egy lakatlan ház egyik szobájánál a födém izzott Konyáron, a Temető utcában. Az esethez a berettyóújfalui hivatásos és konyári önkéntes tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálás után egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet – tudatta szokásos ügyeleti összefoglalójában a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Kora este a debreceni Hősök utcájába hívták a város hivatásos tűzoltóit. Egy családi ház lakói a fürdőszobában benzinszagot éreztek. A tűzoltók átvizsgálták a területet, a fürdőszobán kívül az utca egyik csatornaszemének felnyitásakor is érezhető volt a szag. A debreceni hivatásos tűzoltók átmosták a rendszert, ezzel mentesítették a területet.

Az elmúlt 24 óra rendőrségi szemmel

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött, közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, ebből két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 17 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában