Pénteki program

2022.10.06. 09:17

Debrecenben zenél a Készenléti Rendőrség Zenekara

A rendőrök a Nagyerdei Stadionnál várják az érdeklődőket.

Forrás: police.hu

Újra Hajdú-Bihar megyébe látogat a Készenléti Rendőrség Zenekara: október 7-én 13 órától a „Helló Szakma – Út a Jövőbe!” pályaorientációs kiállítás és szakmai konferencia rendezvényen, Debrecenben a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén lesz látható és hallható – olvasható a police.hu-n.

Az eseményen részt vesznek a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség toborzó csoportjának tagjai is, akik a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőknek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és a szerződéses határvadász hivatásról.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában