Sziréna

2022.09.19. 12:28

Tragédia Debrecenben: sportpályán vesztette életét egy férfi – Frissítve!

Forrás: Tóth Imre

Információink szerint futás közben elesett, majd a helyszínen életét vesztette egy férfi hétfőn, a déli órákban az egyetemi sportpálya területén. 

Mint megtudtuk, a mentőszolgálat több egységét is a helyszínre riasztották.

Az eset kapcsán megkerestük a rendőrséget, illetve az Országos Mentőszolgálatot is, válaszukkal frissítjük majd cikkünket.

Frissítés: pénzügyőr az áldozat

A Debreceni Egyetem (DE) portálunk érdeklődésére az alábbi közleményben számolt be az esetről.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pénzügyőr munkatársai hétfő délelőtt – az intézmények közötti megállapodás alapján – csoportos fizikai felmérést végeztek a Debreceni Egyetem Dóczy József utcai sporttelepén (DEAC-pálya), amikor az egyik résztvevő rosszul lett. Társai rögtön megkezdték az újraélesztést, a DEAC munkatársai pedig azonnal hozták a telepen elérhető defibrillátor készüléket, illetve értesítették a mentőket. Az Országos Mentőszolgálat több mentőegysége – köztük egy éppen a pálya közelében közlekedő – is a helyszínre érkezett. 

A szakemberek sokáig küzdöttek a férfi életéért, azonban a kitartó és szakszerű újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni

– zárul a DE tájékoztatása. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában