Összefoglaló

2022.09.05. 08:01

Szekér lángolt Berettyóújfaluban

Hajdúszoboszlói balesethez is riasztották a tűzoltókat.

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

Hajdúszoboszló közelében három autó ütközött össze vasárnap délben. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták és áramtalanították az autókat – tudatta a katasztrófavédelem.

Kigyulladt egy szekér vasárnap este Berettyóújfaluban, a Bem utca végében. A város hivatásos tűzoltóit riasztották, ők puttonyfecskendővel, kéziszerszámokkal és egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Három nap, három súlyos baleset

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában 11 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül nyolc könnyű, három pedig súlyos sérüléssel végződött – írja a police.hu

A szolgálatot ellátó állomány összesen 27 személyt fogott el, közülük hét embert a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, 20 főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 39 személyt állítottak elő, ebből 20 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 21 esetben történt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában