Sziréna

2022.09.14. 15:36

Rendőrök mentettek meg egy férfit, aki a kilencedikről akart leugrani Debrecenben

Az eset szerda délután történt, az 54 éves férfit a csuklójánál fogva tartották vissza.

Forrás: illusztráció / Shutterstock

A Debreceni Rendőrkapitányság egyenruhásai mentették meg annak a férfinak az életét, aki egy debreceni társasház kilencedik emeleti erkélyén végzetes lépésre szánta el magát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írják, a megyei rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szerdán 13 óra 50 perckor érkezett lakossági bejelentés, melynek során a telefonáló elmondta, hogy egy férfit lát egy társasház erkélyén, aki mintha ugrásra készülne.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának járőrei érkeztek a helyszínre, ahol megtalálták a tragikus lépésre elszánt férfit, akit a csuklójánál megragadva visszatartottak. A katasztrófavédelem munkatársai az 54 éves férfit kosaras emelővel leemelték a földre, a mentősök pedig kórházba szállították

 

Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában