Összefoglaló

2022.09.08. 08:02

Mérges gáz okozott riadalmat Debrecenben

A Hatvani István utcába riasztották a tűzoltókat.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Debrecenben, a Hétvezér utcában egy fa egyik ága hasadt le, a forgalmat veszélyeztette, ezért hívták a debreceni hivatásos tűzoltókat szerdán. Az egység motoros láncfűrésszel levágta az ágat – közölte a katasztrófavédelem.

Két autó ütközött össze Biharkeresztes külterületén tegnap. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket, és áramtalanították azokat.

Háromszáz bálából álló kazal égett Debrecenben, a Mészáros Gergely kertben szerda délután. A debreceni hivatásos tűzoltók három vízsugárral határolták körbe a lángokat, és eloltották a tüzet.

Este egy második emeleti lakás fürdőszobájában jelzéseket adott egy szénmonoxid-érzékelő Debrecenben, a Hatvani István utcában. Méréseket végeztek a debreceni hivatásos tűzoltók, valamint a gázszolgáltató szakembere is a helyszínre érkezett. A szén-monoxid visszaáramlását a gázkészülék kéményének a szétcsúszása okozta.  

Hat tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, közülük három embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, hat főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában