Összefoglaló

2022.09.17. 08:21

Gyökerestől kifordult egy kiszáradt fa az Ispotály utcában

A Panoráma úton pedig egy fa borult egy busz elé.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Gyökerestől fordult ki egy kiszáradt fa csütörtökről péntekre virradó éjjel Debrecenben, az Ispotály utcában. A fa két személygépkocsi közé esett. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be – tudatta a katasztrófavédelem.

Tízméteres fa borult egy arra közlekedő kisbusz elé tegnap kora hajnalban Debrecenben, a Panoráma úton. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel és kéziszerszámok segítségével eltávolították a fát az útról. Az eset során nem sérült meg senki.

Lehasadt egy tölgyfa ága Püspökladányban, a Karcagi utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók dugólétrán át, magassági ágvágóval eltávolították a gyalogosforgalmat is veszélyeztető faágat.

Három tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén nem intézkedtek a rendőrök – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hat személyt fogott el, közülük két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, három főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 5 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában