Összefoglaló

2022.09.26. 07:46

Be nem fizetett bírság és túlsúlyos jármű miatt is intézkedtek a határrendészek

Forrás: police.hu

Egy körözött személlyel szemben intézkedtek szeptember 24-én reggel a határrendészek. A 33 éves román állampolgárságú férfi az ország területére akart belépni Ártándnál. Az ellenőrzés során kiderült, hogy vele szemben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság bocsátott ki elfogatóparancsot, lopás miatt. A férfit előállították, majd a további eljárás lefolytatására átadták a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság rendőreinek - olvasható a rendőrség hivatalos oldalán

Másnap reggel egy román állampolgár kívánt belépni az országba ugyanitt. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy vele szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság bocsátott ki körzést, mert a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt elzárásra változtatták. A férfit előállították, majd a bírság befizetése után szabadon távozhatott.

Később 17 óra 10 perckor ugyanitt egy román állampolgár jelentkezett kilépésre, aki egy kisteherautót vezetett, melynek rakománya két személygépkocsi volt. Az egyenruhások az ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű túlsúlyos. A rendőrök a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták, és az elkövetett szabálytalanság miatt közigazgatási bírságot szabtak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában