Ügyeleti hírek

2022.09.23. 08:38

Balesethez és tűzhöz riasztották a lánglovagokat

A rendőrök összesen tíz személyt állítottak elő.

Forrás: Illusztráció / MW-archív

Monostorpályi és Létavértes között egy fa dőlt az úttestre, a forgalmat akadályozta csütörtökön. A létavértesi önkormányzati tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el - írja közleményében a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Terménytárolóban a termény lángolt csütörtök kora délután Geszteréden, a Nyíri tanyán. A nyíradonyi hivatásos, a szakolyi önkormányzati valamint a geszterédi önkéntes egységet riasztották a tűz miatt. A tűzoltók légzőkészülékben összesen négy vízsugárral, habosított sugárral oltották a lángokat. A helyszínre Nyíregyházáról még egy vízszállító is érkezett. A tüzet sikeresen eloltották, személyi sérülés nem történt. 

Egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze Berettyóújfalu és Mezőpeterd között. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, áramtalanították azokat valamint az üzemanyagfolyást megszüntették.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami könnyű sérüléssel végződött - olvasható a rendőrség honlapján.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, egy másikat pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában