Ügyeleti hírek

2022.09.26. 09:01

Árokba borult és fának ütközött autóhoz riasztották a hatóságokat

Az elmúlt hét utolsó napja sem telt eseménytelenül.

Forrás: Napló-archív

Vasárnap délután árokba borult egy autó Hajdúszoboszló külterületén, a 4-es számú főúton. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet - olvasható a katasztrófavédelem összesítőjében.

Fának ütközött Létavértesen közelében egy autó vasárnap este. A létavértesi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. A tűzoltók a fát is eltávolították. A mentőszolgálat két embert szállított kórházba.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek - közölte a rendőrség.

A szolgálatot ellátó állomány összesen kilenc személyt fogott el, közülük négy embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, őt főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 10 személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában