Összefoglaló

2022.09.07. 08:17

Anyját zárta ki az erkélyre egy kétéves gyerek Hajdúböszörményben

A tűzoltóknak kellett felfeszíteniük a lakás ajtaját.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Kizárta édesanyját az erkélyre egy kétéves gyerek Hajdúböszörményben, a Tizenhárom vértanú utcában kedden. A lakásajtó zárva volt, ezért az ott lévő szomszéd nem tudott az anyukán segíteni. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a lakásajtó felfeszítésével bejutottak a lakásba, ezután az erkélyajtót is kinyitották, visszaengedték az ott lakót – tudatta a katasztrófavédelem.

Nem tudott kijutni a Derecske közelében lévő autópálya pihenőjének mosdójából egy nő kedd délután. Az ajtó beszorult, ezért a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak a segítségére. Az egység motoros roncsvágóval nyitotta ki az ajtót.

Szénmonoxid-érzékelő adott le jelzést kedden egy családi házban Derecskén, a Vasvári Pál utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók vonultak, akik méréseket végeztek az épületben. Eredményeik kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a levegőben, ezért a gázkazánt felülvizsgálatig az ott lakó kikapcsolta. Az eset során nem sérült meg senki.

Öt tettenérés

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, ami súlyos sérüléssel végződött – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hat személyt fogott el, közülük egy embert az ellene érvényben lévő körözés alapján, öt főt pedig bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök kilenc személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés öt esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában