Összefoglaló

2022.08.10. 08:02

Villanyoszlop vezetékeibe akadt gólyán segítettek a hajdúszoboszlói tűzoltók

Tüzekhez, kidőlt fákhoz is vonultak a hajdú-bihari lánglovagok.

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Úttestre dőlt egy fa Hajdúböszörményben, az Erdélyi utcában kedden kora hajnalban. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be – tudatta a katasztrófavédelem.

Hajdúnánáson, a Fürdő utcában volt szükség a város hivatásos tűzoltóinak beavatkozására, itt egy nyárfa ága hasadt le.

Villanyoszlop vezetékébe akadt egy gólya kedden délelőtt Monostorpályiban, az Ady Endre utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, akik gépezetes tolólétrán keresztül az áramszolgáltató és a Hortobágyi Nemzeti Park szakembereinek közreműködésével kiszabadították a fejjel lefelé lógó állatot, aki továbbrepült.

Egy tizenkét méteres fa ága lehasadt tegnap délelőtt Debrecenben, a Bercsényi Miklós utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók dugólétrán keresztül láncfűrész segítségével avatkoztak be a lehasadt faág eltávolításra.

Teljes terjedelmében égett egy húsz négyzetméteres tároló épület kedden a déli órákban Hajdúnánáson, a Lorántffy utcában. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Mintegy harminc mázsa faforgács izzott tegnap kora délután Derecskén, a Nyúl utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkoztak be.

Tizenhárom előállítás

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek könnyű sérüléssel végződtek – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány összesen hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában