Ügyeleti hírek

2022.08.07. 10:23

Több tűzhöz riasztották a lánglovagokat szombaton

Személyi sérüléses közúti balesetről azonban nem érkezett hír.

Forrás: Napló-archív

Szombaton reggel egy hektáros terület égett Nádudvarnál, a Jókai utca végében. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat - közölte a katasztrófavédelem. 

Nádas égett Püspökladányban, a Keleti utca végében. A tűz a csatornapartról átterjedt búzatarlóra is. A püspökladányi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Egy tizenkét méter magas fa az úttestre dőlt Debrecen közelében, a 4-es számú főúton. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrésszel avatkoztak be.

Két nyaralóban keletkezett tűz szombaton Hajdúszoboszló és Kaba között, a Keleti Főcsatorna partjánál. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik vízsugarakkal oltották a tüzet. Az egyik épületet teljes terjedelmében lángolt, a másik nyaraló tetőszerkezete és a hozzáépített filagóriája égett. Az épületben tartózkodók időben ki tudtak menni a házból, így nem sérültek meg. 

Késő este Ártándnál, a Határ úton egy fa az úttestre dőlt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában