Összefoglaló

2022.08.25. 08:09

Oszlopot döntött, majd felborult egy autó Körösszakálon

Kórházba szállították a jármű vezetőjét.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Lesodródott az útról, kidöntött egy kábelt tartó oszlopot, majd a tetejére borulva állt meg egy személyautó Körösszakálon, az Ady Endre utcában keddről szerdára virradó éjjel. A komádi önkormányzati tűzoltók rögzítették a kábelt, majd átvizsgálták a járművet. Az autóban egy ember utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Összeütközött két személyautó szerdán hajnalban Debrecenben, a Mikepércsi úton. A városi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket. A két autóban összesen ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Úttestre dőlt egy fa Nyíradony és Nyírlugos között szerdán hajnalban. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a fát.

Ötven négyzetméteren égett az avar szerda délután Konyáron, az Alsósziget utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a konyári önkéntes tűzoltók egy vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.  

Ezer négyzetméteren foltokban égett az avar szerdán késő délután Bocskaikertben, a Viola utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Lehasadt egy fa ága Debrecenben, a Vas Gereben utcában szerda este. A debreceni hivatásos tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították a fát. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában