Válaszolt a rendőrség!

2022.08.15. 16:52

Megszaporodtak a betörések Biharnagybajomban?

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Közösségi oldalak csoportbejegyezései között vettük észre, hogy egyesek szerint az utóbbi időkben Biharnagybajomban megszaporodtak a betöréses bűnesetek.

Megkérdeztük a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot, valóban igaz lehet-e a hír, érkeznek-e bejelentések a településről. A rendőrség sajtóosztálya továbbította a Püspökladányi Rendőrkapitányság közleményét, melyet időközben a község Facebook-oldalán is megosztott. Mint kiderült, a rendőrség figyelmét sem kerülte el a híresztelés:

Az elmúlt napokban különböző bejegyzések jelentek meg a közösségi oldalon arról, hogy Biharnagybajomban és a környező településeken betörések történtek, illetve ablakokat vertek be ismeretlen személyek. A rendőrségre ilyen esetről bejelentés, feljelentés nem érkezett

– írják. Nyomatékosították, a Püspökladányi Rendőrkapitányság továbbra is mindent megtesz az illetékességi területén található települések közrendjének és közbiztonságának fenntartása, a lakosság személy- és vagyonbiztonságának megóvása, a bűncselekmények és szabálysértések megelőzése érdekében.

Egyúttal kérik a lakosságot, hogy amennyiben bűncselekményt, szabálysértést tapasztalnak, értesítsék a rendőrséget, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 112-es segélyhívó számon.

HL

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában