Összefoglaló

2022.08.26. 08:07

Liftbe szorult két ember a Derék utcán

A tűzoltók szabadították ki őket.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Lángra kapott a szemét egy négy négyzetméteres gödörben Hajdúszováton, a Bocskai István utcában csütörtökön. A helyszínre a a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltókat riasztották.

Nem nyílt ki egy lift ajtaja Debrecenben, a Derék utcán csütörtök reggel. A városi hivatásos tűzoltók liftkulcs segítségével kinyitották a beszorult liftet, amelyben két ember tartózkodott.

Lehasadt egy hat méteres fa egyik ága Debrecenben, az Acsádi úton. A közúti forgalmat veszélyeztető faágat a megyeszékhely hivatásos tűzoltói láncfűrésszel levágták.

Égett az avar az árokparton csütörtökön Berettyóújfaluban, a Herpály utcában. Az ott tartózkodók porral oltó készülékkel megkezdték a lángok megfékezését, majd a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Leszakadt egy magas fa lombkoronájának egy része Hajdúböszörményben, a Balassi Bálint utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kézifűrésszel távolították el a sérült ágakat – összegezte a csütörtöki riasztásokat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában