Összefoglaló

2022.08.27. 09:03

Karambolos péntek erkélytűzzel megspékelve

A katasztrófavédelem munkatársait bála- és avartűzhöz is riasztották.

Forrás: Napló-archív

Ötven négyzetméteren égett az avar a vasúti sínek mellett péntek délben, Debrecenben a Vágóhíd utcában. A városi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Összeütközött két személygépkocsi pénteken a déli órákban Debrecenben, a Monostorpályi úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. 

Meggyulladt egy műanyag szék egy Jerikó utcai társasház harmadik emeleti lakásának erkélyén pénteken dél körül. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet.

Összeütközött három személyautó péntek délután Debrecenben, a Nyugati utcában. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. Az összeakadt roncsokat drótkötél és kéziszerszámok segítségével szétválasztották. A járművekben összesen hárman utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította.

Lángra kapott tíz kukorica csutkabála égett péntek délután Körösszegapátiban, az Ady Endre utcában. A berettyóújfalui hivatásos és a komádi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral, valamint kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Karambolozott két személygépkocsi pénteken késő délután Hajdúsámsonban, a Rákóczi utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, áramtalanították a járműveket és eltávolították az úttestre folyt hűtőfolyadékot – tájékoztatta portálunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában